mesei hármas

Rajzverseny 2015

  „A mese olyan varázskulcs, mely nemcsak a könyvbe gyűjtött mesék kincses ládikóját nyitja.” Jakob Streit.

  A harmadik alkalommal meghirdetett rajzversenyünk központi témája a mesei hármas volt. A versenyen résztvevő gyerekek olyan meséket kellett illusztráljanak, amelyekben a három kiválasztott figuráé a főszerep. Ezek a szereplők lehettek a varázsmesék, népmesék vagy állatmesék hősei egyaránt.

  A beérkezett alkotások alapján kitűnik, hogy a gyerekek sokat olvasnak és kedvelik a meséket. A meghirdetett pályázatra közel 130 alkotással neveztek be községünk minden iskolájából. (Zetelaka, Zeteváralja, Ivó)

  Hogy minél több örömet szerezzünk a rajzos kedvű tehetséges gyerekeknek 63 kiválasztott alkotást könyvjutalomban részesítettünk, és minden résztvevő tanulót oklevéllel is megajándékoztunk. Az első díjasok csoportjában 27, a második díjasok csoportjában 22, a harmadik díjasok csoportjában pedig 14 tanuló kapott jutalmat.


  Kedves gyerekek és tanítók, köszönjük a versenyen való részvételt és a sok szép rajzot.

  Külön köszönet támogatóinknak: a zetelaki Közbirtokosság Vezetősségének, a Dr. P. Boros Fortunát Elméleti Középiskola Vezetőségének, és a IV. B osztály szülőinek (Pál Márton, Gergely István, Karsai Vencel, Duka Sándor és Sebestyén Csaba családjának), akik anyagi hozzájárulással segítették rendezvényünket.

 

Szervező tanárok: Kerekes Margit és Kerekes Előd

Díjkiosztó ünnepély- rajverseny 2015

Díjazás

Díjkiosztó ünnepély- rajverseny 2015

A rajzverseny díjazottai Zetelakán

Díjkiosztó ünnepély- rajverseny 2015

A rajzverseny díjazottai Zeteváralján

Díjkiosztó ünnepély- rajverseny 2015

A rajzverseny díjazottai Ivóban

Rajzverseny-2015- oklevél

Galéria a díjazott alkotásokból: